Rólunk

Safety Zone-EHS Kft. – mert fő a biztonság


Tisztelt Látogató!


Köszöntjük megújult honlapunkon.

A munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi kérdések és feladatok minden munkáltató életében folyamatosan előkerülő fontos területek. Cégvezetőként munkája során minden bizonnyal szembesült ezen területekhez kapcsolódó speciális kérdésekkel, problémákkal, illetve a sokszor nehezen átlátható jogszabályi háttérrel.

A Safety Zone-EHS Kft. a biztonság jegyében komplex szolgáltatásokat nyújt a tűz-, munka-, és környezetvédelem területén. Mindemellett az emelőgép szakértéshez és ügyintézéshez, a villamos felülvizsgálatokhoz és az ezzel járó tervező, kivitelezői munkálatokhoz, valamint az ADR tanácsadáshozkapcsolódó feladatokat is teljes körűen ellátjuk.  Célunk, hogy segítséget adjunk a munkáltatóknak a jogszabályok által előírt kötelezettségeik teljesítésében, valamint az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés körülményeinek megteremtésében. Közel 10 éves szakmai tapasztalatunkkal és folyamatos fejlődésünkkel arra törekszünk, hogy Ügyfeleink számára megteremtsük a biztonságtechnikai szempontból a zavartalan, problémamentes működés feltételeit, amely az eredményes cégvezetés alapfeltétele. A kötelező és azon felüli, tehát a működési kockázatok csökkentése érdekében  időben meghozott biztonsági intézkedések  a cég életét menthetik meg.

A Safety Zone-EHS  Kft.- nél a szakszerű, pontos, precíz munkavégzés jegyében végezzük tevékenységünket Magyarország egész területén. Célunk, egy olyan rendszerezett és átlátható munkakapcsolat kialakítása, melyben Ügyfeleink tehermentesítve vannak a munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi kérdésekben. Ennek érdekében minden Érdeklődő Partner igényeit és adottságait figyelembe vesszük, s ezekhez igazodva alakítjuk ki munkafolyamatainkat.

Ha  a munkavédelem - tűzvédelem - környezetvédelem vagy további szolgáltatásink területén jelentkező problémákra keres megoldást, és megbízható szakszolgáltatóra van szüksége, keressen minket bizalommal és kérjen tőlünk árajánlatot!
Szolgáltatásink igénybevételével Cégük időt, pénzt és nem utolsó sorban energiát takarít meg, melyet az üzleti életben további előnnyé kovácsolhat.

 

Tisztelettel:

Szarvas Zsolt
Villamos mérnök 
Tűzvédelmi Szakmérnök
Munkavédelmi Szakmérnök
Emelőgép ügyintéző / szakértő
Környezetvédelmi hulladékgazdálkodó
ADR biztonsági tanácsadó
Zaj- és rezgés elleni védelem szakértő
Világítástechnikai szakértő

Közvetlen kapcsolat:

+36 20 331 09 08
info@safetyzone.hu